Βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά της Μαγνησίας

Η χιονισμένη πλατεία της Ζαγοράς (Φωτο Θανάσης Βαρούτας)
Με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά με μεγάλο υψόμετρο στη Μαγνησία και με παράλληλη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο στο νομό, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», για το Σάββατο 17 Νοεμβρίου αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στις ορεινές περιοχές σε σχετικά μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…11 οC.

Την Κυριακή, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στις ορεινές περιοχές σε σχετικά μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…11 οC.

Τη Δευτέρα, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στις ορεινές περιοχές σε σχετικά μεγάλο υψόμετρο. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…11 οC.

Οι ενδείξεις για τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν συγκεκριμένα ότι την Τρίτη, αναμένονται τοπικές συννεφιές και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη στους 11…13 οC.

Την Τετάρτη αναμένονται τοπικές συννεφιές και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο και η ανώτερη στους 12…14 οC

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.