Βροχοπτώσεις μέχρι την Παρασκευή…

Προς καλοσύνη όμως το Σαββατοκύριακο στο νομό…

Σήμερα και αύριο θα συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις κατά διαστήματα στη Μαγνησία, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις, καλός θα διατηρηθεί ο καιρός το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», για σήμερα Πέμπτη, αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…15 οC.

Την Παρασκευή, αναμένονται αρχικά τοπικές συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές κατά διαστήματα. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04…14 οC.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι δυτικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…15 οC.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…16 οC.

Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι η Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο (η ανώτερη 16…19 οC).

Την Τρίτη, αναμένονται αραιές συννεφιές αυξημένες στα δυτικά ορεινά, όπου πιθανό να σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία σε πτώση και η ανώτερη στους 15…17 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.