Ξεκινά το «Φεστιβάλ Παιδικής Έκφρασης και Δημιουργίας»

Ξεκινά τη Δευτέρα 27 Μαΐου το Φεστιβάλ που διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα ΚΔΑΠ του Δήμου Βόλου. Πρόκειται για δομές συγχρηματοδοτούμενες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Το Φεστιβάλ αποτελεί επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται όλο το χρόνο στα ΚΔΑΠ και συνάμα δίνει την δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να ψυχαγωγηθεί με ποιοτικές δράσεις και εκδηλώσεις, όπου τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ ξεκινά τη Δευτέρα 27 Μαΐου με δύο εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας. Η πρώτη που διοργανώθηκε από τα ΚΔΑΠμεΑ, ξεκινά στις 6.00μμ και είναι μια κουκλοθεατρική παράσταση που παρουσιάζει το Μικροθέατρο Στερεάς Ελλάδας.
Λίγο αργότερα, στις 8.00μμ εγκαινιάζεται έκθεση με έργα κεραμικής και ζωγραφικής από τα παιδιά που μετείχαν στα ΚΔΑΠ και στο Στέκι Παιδιού του Δήμου Βόλου. Η Έκθεση θα διαρκέσει ως τις 28 Ιουνίου 2019 και θα είναι ανοιχτή καθημερινά 3.00μμ- 9.00μμ καθώς και κάθε Σάββατο 10.00πμ -3.00μμ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.