Ξεκινάει δρομολόγια προς τα νησιά το «Πρωτεύς»

Από αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς» θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – νησιά Σποράδων, σε αντικατάσταση του «Εξπρές Σκιάθος», που θα κάνει ετήσια επιθεώρηση, όπως ανακοινώθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου.

Τα δρομολόγια θα ισχύσουν μέχρι την 1 Απριλίου 2019. Το πλοίο θα αποπλέει κάθε Δευτέρα από τη Γλώσσα Σκοπέλου, στις 6.45 πμ. για Σκιάθο, Βόλο, στη συνέχεια θα πηγαίνει ξανά μέχρι Αλόννησο και θα επιστρέφει στο Βόλο. Την Τρίτη θα αποπλέει στις 8 πμ. από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Μαντούδι, Σκιάθο και θα διανυκτερεύσει στη Γλώσσα, απ’ όπου θα αποπλέει στις 6.45 π.μ. για Σκιάθο, Βόλο και επιστροφή μέχρι τη Γλώσσα.

Την Πέμπτη θα αποπλέει στις 8 το πρωί από το Βόλο για τα τρία νησιά και θα επιστρέφει, την Παρασκευή θα αποπλέει στις 8 από Βόλο για Σκιάθο, Γλώσσα, Μαντούδι, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο και Βόλο, ενώ το Σάββατο θα αποπλέει στη 1 το μεσημέρι από το Βόλο για Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει.
Την Κυριακή θα αποπλέει στις 6.45 από Γλώσσα για Σκιάθο, Μαντούδι, Αλόννησο, Σκόπελο, Σκιάθο και Βόλο και το απόγευμα θα αποπλέει ξανά για Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα διανυκτερεύει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.