Ξεκίνησαν και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 60χρονου απ΄ το Λαύκο

Αγνοείται από τη στιγμή που είχε βγει με αυτοσχέδιο κανό στη θάλασσα

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 60χρονου από το Λαύκο που αγνοείται από τη στιγμή που είχε βγει με αυτοσχέδιο κανό στη θάλασσα.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το κανό που εντοπίστηκε χωρίς τον ίδιο την πρώτη ημέρα των ερευνών, χθες εντοπίστηκε στη θάλασσα ανοιχτά του Χόρτου μια τραγιάσκα, που ταυτοποιήθηκε κατά 90% ότι ανήκε στον άνδρα που αγνοείται, από κατοίκους του Χόρτου που τον γνώριζαν.
Στην έρευνες που ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας και κράτησαν ως τις 7.30 το απόγευμα στη θάλασσα και τις 8 το βράδυ στην ξηρά, έλαβαν μέρος ιδιωτικά σκάφη, τρία περιπολικά του Λιμεναρχείου, το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ένα σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων. Επίσης, γινόταν σποραδικές πτήσεις ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι και τις 5 το απόγευμα.
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση πάντως, δεν εντοπίστηκε κάποιος ίχνος του 60χρονου άνδρα, που έμενε μόνος στο Χόρτο και είναι πατέρας ενός παιδιού που μένει στη Θεσσαλονίκη, ενώ έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα. Οι φόβοι των σωστικών συνεργείων είναι ότι ο άνδρας ίσως κατέληξε στον βυθό της θάλασσας και τον παρασύρουν τα ρεύματα σε άλλη περιοχή του Παγασητικού.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη με το πρώτο φως της ημέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.