Ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Κέντρο Κοινότητας Αλοννήσου

Το Κέντρο Κοινότητας Αλόννησου είναι μια νέα δομή, που ξεκίνησε τη λειτουργία της από 1/12/2017, για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασίας, με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή λειτουργίας τους.
Φορέας Υλοποίησης του Κέντρου Κοινότητας είναι ο Δήμος Αλόννησου και οι πόροι προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020. Στόχος του Κέντρου Κοινότητας είναι να αποτελέσει ένα πρώτο σταθμό υποδοχής, καταγραφής, κατεύθυνσης και παραπομπής των ωφελούμενων ατόμων στις αρμόδιες υπηρεσίες είτε σε τοπικό είτε σε περιφερειακό είτε σε εθνικό επίπεδο, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.
Το Κέντρο Κοινότητας στελεχώνεται από μία κοινωνική λειτουργό και μια ψυχολόγο, ενώ λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 16:00. Πληροφορίες, στο δημαρχείο Αλόννησου, Πατητήρι, τηλέφωνο: 2424350208 και e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.