Υφυπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει η Βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου

Εκτός κυβέρνησης η μέχρι πρότινος υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Χαρτοφυλάκιο στο υπουργείο Οικονομικών ως υφυπουργός υπό τον υπουργό Ευκλείδη Τσακαλώτο και αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη, αναλαμβάνει η Βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου μετά τον σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης που ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά η κυβερνητικός εκπρόσωπος κα Όλγα Γεροβασίλη. Εκτός κυβέρνησης τέθηκε η μέχρι πρότινος υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Μισή ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση του Πρωθυπουργού δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το τηλεφώνημα για την υφυπουργοποίησή της, η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου, υποσχόμενη ταυτόχρονα δουλειά για τη χώρα και τον τόπο της, όταν ρωτήθηκε από τη ‘ΜΑΓΝΗΣΙΑ”..
Σε δήλωσή της σε Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την υπουργοποίησή της η κ. Παπανάτσιου αναφέρει τα εξής:
“Είναι μεγάλη τιμή,αλλα και μεγάλη ευθύνη να βρίσκομαι σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη από οποιοδήποτε πόστο.”

Βιογραφικό Κ.Παπανάτσιου

Γεννήθηκε στον Αλμυρό Μαγνησίας στις 7 Μαρτίου 1960.Είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη κι ένα υιό. Είναι οικονομολόγος και εργάστηκε ως προϊστάμενη λογιστηρίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς ενώ αργότερα διατηρούσε λογιστικό/φοροτεχνικό γραφείο. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Εξελέγη Βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 με 6.571 ψήφους και επανακλέχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Συμμετέχει ενεργά, μετά την μεταπολίτευση, στην Αριστερά από τις γραμμές της ΚΝΕ ως φοιτήτρια και του ΚΚΕ μετέπειτα.
Εντάσσεται στο Συνασπισμού με την ίδρυση του και συνεχίζει με τη δημιουργία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σήμερα είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Μαγνησία Ασχολήθηκε με τον τομέα της Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και συμμετέχει στο συντονιστικό της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.