Την Παρασκευή 4 Μαρτίου στην αίθουσα του εργαστηρίου Γεωπονίας του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού οι μαθητές/τριες του τμήματος Α3 της 1ης Λυκείου πραγματοποίησαν το πρότζεκτ : ‘’ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ’’ στα πλαίσια του μαθήματος : Ερευνητική εργασία στην τεχνολογία.
Οι μαθητές/τριες συνεργάστηκαν άψογα συλλέγοντας πληροφορίες για τις ιδιότητες και τις θετικές επιπτώσεις των φρούτων, λαχανικών και όχι μόνο, στην υγεία και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα ιδανικό πρωινό προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα και την μεσογειακή διατροφή.
Το πρωινό περιείχε βάφλες φτιαγμένες με αγνά υλικά, φρούτα , λαχανικά , φυσικούς χυμούς και μερέντα από αβοκάντο, μέλι, φουντούκια και κακάο.
Σε όλη την πορεία της προσπάθειας αυτής δεν παράβλεψαν την σημασία του σωστού πλυσίματος όλων των υλικών όπου απαιτήθηκε, καθώς και την σημασία της καθαριότητας του χώρου και των πάγκων του εργαστηρίου μέχρι το τέλος.