Υλικά σε σχολεία και ιατρικό προσωπικό για εξετάσεις στη Σκόπελο

«Υιοθέτησε» το νησί ο «Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Μαγνησίας «Αργοναύτες»

Στο πλαίσιο της ετήσιας κοινωνικής δράσης του, ο “Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Μαγνησίας «Αργοναύτες»”, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει στην «υιοθεσία» της Σκοπέλου, ενώ ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Αναστάσιος Πασχούδης κοινοποίησε την απόφαση, στη Δημοτική Αρχή του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, «την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Μαγνησίας «Αργοναύτες», για την «υιοθεσία» της Σκοπέλου στο πλαίσιο της Ετήσιας Κοινωνικής Δράσης του, κοινοποίησε στη Δημοτική Αρχή ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Πασχούδης.

Ο δραστήριος Όμιλος, συνεχίζοντας την κοινωφελή προσφορά του, προγραμματίζει την αποστολή ιατρικού προσωπικού στο νησί για την παροχή δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων στα τέλη Σεπτεμβρίου και τη χορήγηση υλικών σε σχολικές μονάδες ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου κ. Χρήστου Βασιλούδη. Ο κ. Βασιλούδης ευχαρίστησε θερμά τον Όμιλο για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του, διαβεβαιώνοντας τη Διοίκησή του ότι ο Δήμος θα τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.