Κώστας Αγοραστός: Το 2020 υλοποιήσαμε και υλοποιούμε έργα 550 εκ. €

Στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας για την υπογραφή συμβάσεων νέων έργων

Σε υπογραφή μελετών, έργων που αφορούν στη Μαγνησία προχώρησε πριν λίγη ώρα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησία Δωροθέας Κολυνδρίνη.

Ειδικότερα, υπεγράφησαν επτά συμβάσεις για έργα 3 εκ. ευρώ, τρεις προγραμματικές συμβάσεις για τα γήπεδα σε Ευξεινούπολη, Πλάτανο και Σούρπη προϋπολογισμού 220.000 ευρώ και μία διακήρυξη για συντήρηση και αναβάθμιση οδικού δικτύου Νοτίου Πηλίου 2 εκ. ευρώ.
Το 2020 υλοποιήσαμε και υλοποιούμε έργα 550 εκ. ευρώ και 550 έργα όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός αναφέροντας ότι για τη Μαγνησία είναι 11,5 εκ. ευρώ νέα έργα.

Έτσι λοιπόν υπογράφηκαν συμβάσεις για:
Συντήρηση του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς 155.000 ευρώ
Συντήρηση του δρόμου Σούρπη Πτελεός 55.000 ευρώ
Αναμόρφωση, ανάπλαση και διευθέτηση ομβρίων στην παραλία στη Σκόπελο 920.000 ευρώ
Συντήρηση οδικού δικτύου, σήμανση, διευθετήσεις προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ
Σύμβαση της κοπής χόρτων 400.000 ευρώ
Σύμβαση Ανήλιο – Τσαγκαραδα 350.000 ευρώ (οδικό έργο)
Ανατολικός τομέας Μαγνησίας 1 κ. ευρώ (οδικά έργα)

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη τα έργα ξεκινούν άμεσα. Για το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς σημείωσε πως θα γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο και θα διεξάγονται και αγώνες. «Βρήκαμε γήπεδο που ήταν ρύπανση και όχι αθλητικό κέντρο και πλέον γίνεται και γήπεδο και αθλητικό κέντρο. Κάναμε όλες τις ενέργειες. Ανάπλαση όλου του αγωνιστικού χώρου συν κερκίδες, ειδικά στο πέταλο, αποδυτήρια, κοινόχρηστους χώρους», υπογράμμισε και συμπλήρωσε πως τα γήπεδα του Μαγνησιακού και του Αγίου Γεωργίου Φερών θα εγκαινιαστούν σύντομα.

Ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε την τεχνική υπηρεσία της Περιφερειακής. Ενότητας Μαγνησίας καθώς το προσωπικό υπερβάλλει εαυτό σε περίοδο πανδημίας και με τη δουλειά τους, προχωρούν τα έργα, τα οποία δημιουργούν θέσεις εργασίας και βοηθούν την πραγματική οικονομία. Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε και τον Γεν. Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Τριαντόπουλο για τη συμβολή του στο θέμα των έργων αποκατάστασης στον Αλμυρό μετά τον Ιανό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.