Υπογράφηκε η σύμβαση αποκατάστασης αγωγών του φράγματος Παναγιώτικο

Υπογράφηκε χθες η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση προβλημάτων ευστάθειας αγωγών διανομής και υπερχείλισης του φράγματος Παναγιώτικο» προϋπολογισμού 268.700 €.
Το έργο αναλαμβάνει η εταιρεία Κων. Μπουλογιάννης, η οποία προσέφερε έκπτωση 34,76%, διαμορφώνοντας το τελικό κόστος του έργου στις 176.064,35 €.

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση της βατότητας και κυκλοφορίας της χωμάτινης οδού από Φράγμα «Παναγιώτικο» έως Κορώπη, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το Yπουργείο Eσωτερικών.
Ταυτόχρονα σε όσα σημεία, λόγω επιφανειακής διάβρωσης, ισχυρών κλίσεων ερυθράς οδού και έντονων καιρικών φαινομένων έχουν αποκαλυφθεί οι αγωγοί λαμβάνονται και προτείνονται ειδικά έργα εγκιβωτισμού και προστασίας των αγωγών.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός δήλωσε: “Πρόκειται για την πρώτη φάση αποκατάστασης των αγωγών του Φράγματος «Παναγιώτικο». Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση, προκειμένου να πετύχουμε την πλήρη αποκατάσταση των αγωγών του Φράγματος, ενός ζωτικής σημασίας έργου για τον Δήμο μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.