Ζ. Μακρή: Η Αργαλαστή δυνατά στη μάχη της αυτοδυναμίας

Η υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, με νέα ορμή, ξεκινά τις συναντήσεις της και επισκέπτεται περιοχές του νομού πιάνοντας δυναμικά από την αρχή την εντατική προσπάθεια για την ισχυρή αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Από την Αργαλαστή η Ζέττα Μακρή, συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Πολύζο και την Γραμματέα της ΔΕΕΠ Μαγνησίας και πολιτευτή της ΝΔ κ. Έφη Αντωνίου, πραγματοποίησε συνάντηση με τοπικά στελέχη, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της παράταξης.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Φιλίτσα Λαμπαδάρη Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου, Θανάσης Κανταράκιας αντιπρόεδρος ΔΗΜΤΟ Νοτίου Πηλίου, Απόστολος Διανέλλος, Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Νικόλαος Μαμμάς Αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας, Δημήτρης Παρισιάδης Αντιδήμαρχος οικονομικών, Γιάννης Διανέλλος Πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, Αλέξανδρος Αλπίδης Πρόεδρος δημοτικού Τοπικού διαμερίσματος Αργαλαστής, Ρούλα Αναγνώστου Πρόεδρος δημοτικού Τοπικού διαμερίσματος Συκής.

Η κα Μακρή, μετά από την ειλικρινή και εκτενή συζήτηση, ανανέωσε με τους συνομιλητές της την κοινή δέσμευση για ισχυρή επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η υποψήφια βουλευτής συνεχάρη τα στελέχη για την πρωτοφανή συσπείρωση επισημαίνοντας ότι η κάλπη της 25ης Ιουνίου είναι μια νέα κάλπη που ξεκινά να γεμίζει από την αρχή και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν ακόμα μεγαλύτερο αγώνα, με τα ίδια ποιοτικά πολιτικά χαρακτηριστικά, ώστε η επόμενη ημέρα των εκλογών να δώσει στη χώρα αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, σταθερότητα και αναπτυξιακή προοπτική.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στην Αργαλαστή, η Ζέττα Μακρή επισκέφτηκε τις Μηλιές και την Άφησσο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του δημοτικού Τοπικού διαμερίσματος Αποστόλη Κουνατίδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.