Kάλεσμα σε εθελοντικό καθαρισμό των ακτών με τον «Τυφώνα»

Από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης»

Ο «Τυφώνας», το επιχειρησιακό πλοίο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Πήλιο, για να συμβάλλει έμπρακτα στην απορρύπανση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος, μετά τα ακραία φυσικά φαινόμενα που έπληξαν σημαντικά την περιοχή.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στο διάστημα 08:00-12:00 και 14:00-18:00, η ομάδα του «Typhoon Project» θα καθαρίσει την παραλία Παπά Νερό, στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου. Για τη συγκεκριμένη αποστολή καθαρισμού απευθύνει έκκληση στους ανθρώπους της περιοχής που επιθυμούν να συνδράμουν στην απορρύπανση των ακτών, να συμμετάσχουν εθελοντικά στη δράση, με την καθοδήγηση και τον συντονισμό της ομάδας του «Τυφώνα» που θα παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον καθαρισμό.

Οι υπεύθυνοι καλούν επίσης όσους κατοίκους επιθυμούν να συμβάλλουν στη δράση αλλά αδυνατούν λόγω απόστασης ή μετακίνησης, να καθαρίσουν με δική τους πρωτοβουλία την πιο κοντινή επιβαρυμένη παραλία και, στη συνέχεια, να προωθήσουν φωτογραφία και στίγμα της, προκειμένου η ομάδα του «Τυφώνα» να συλλέξει τα απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αντλήσουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα του ιδρύματος, καθώς και να απευθυνθούν στο mail [email protected].

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.