Ζήτησαν να εκπαιδευτούν πάνω στην άνοια οι εργαζόμενοι δομών του Ν. Πηλίου

Τα γραφεία της Υπηρεσίας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (ΕΕΝΑΣΔ) Βόλου επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι από το Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και το Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου.

Οι επαγγελματίες υγείας της Υπηρεσίας Διασύνδεσης ενημέρωσαν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στις απομακρυσμένες περιοχές της Μαγνησίας και έθεσαν σε νέες βάσεις την συνεργασία που είχαν ξεκινήσει παλαιότερα με τις κοινωνικές δομές της Αργαλαστής. Επιπλέον, οι επαγγελματίες υγείας των δομών του Νοτίου Πηλίου αιτήθηκαν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ενημέρωσης “Εκπαίδευση Προσωπικού” που οργανώνει η Υπηρεσία Διασύνδεσης με στόχο να πληροφορήσει τους επαγγελματίες για βασικά αλλά και πιο εξειδικευμένα χαρακτηριστικά της Άνοιας.

Τέλος, για όποιον ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει ανιχνευτικό έλεγχο για την μνήμη ή πληροφορίες σχετικά με την Άνοια μπορεί να απευθυνθεί είτε στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” ή και στο Κέντρο Κοινότητας Νοτίου Πηλίου.

Η Υπηρεσία Διασύνδεσης της ΕΕΝΑΣΔ Βόλου παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 08:00 – 16:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323 ή στο email: [email protected].

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.