Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Στις εκλογές να υπάρξει κατακρήμνιση των μνημονιακών κομμάτων»

Όπως δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα 102,5» η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Το γεγονός ότι η «Κυβέρνηση έχει εντρυφήσει στην πολιτική απάτη», δήλωσε χθες στο «Ράδιο-Ένα 102,5» και τον Γιώργο Καρεκλίδη, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, που χαρακτήρισε «παραμύθι» ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και είπε ότι είναι ψέμα ότι μετά τον Αύγουστο θα αλλάξει η κατάσταση, καθώς θα συνεχιστεί η εποπτεία.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, «εμείς πιστεύουμε ότι η Ε.Ε πρέπει να διαλυθεί γιατί λειτουργεί σαν Δεσποτεία, που καταδυναστεύει τους λαούς και είναι επόμενο οι λαοί να επαναστατούν εναντίον αυτής της καταπίεσης. Οι Έλληνες έχουν υποστεί την κατάλυση της Δημοκρατίας της χώρας μας, απέναντι στην οποία είναι καιρός να αντιδράσουμε».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο διεθνές πεδίο, δεν μας αφήνουν αδιάφορους οι αποφάσεις που παίρνουν άλλοι λαοί της Ευρώπης και άλλες χώρες και πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός, πρέπει να πάρει τη μοίρα του στα χέρια του, καθώς δεν μπορεί να περιμένει από άλλους, ούτε να ελπίζει ότι οι έξωθεν εξελίξεις θα είναι εκείνες που θα καθορίσουν τα πράγματα».
Εργαλείο το πόρισμα της «Επιτροπής

Αλήθειας Δημοσίου Χρέους»
Σύμφωνα με την ίδια, «η Κυβέρνηση ψεύδεται, έχει εντρυφήσει στην πολιτική απάτη τα τρία τελευταία χρόνια», ενώ χαρακτήρισε «παραμύθι ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια και είναι ψέμα ότι μετά τον Αύγουστο θα αλλάξει η κατάσταση, καθώς θα συνεχιστεί η εποπτεία με πολύ σκληρό τρόπο».
Αναφορικά με την επίμαχη περίοδο του δημοψηφίσματος, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», ως τότε πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι υπερασπίστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την εντολή του Ελληνικού λαού, εκδίδοντας το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είναι εργαλείο στα χέρια του λαού για να διεκδικήσει τη διαγραφή του χρέους και το τέλος των μνημονίων, ενώ είχε καταγγείλει την κατάλυση της δημοκρατίας στους προέδρους της Βουλής Ευρωπαϊκών χωρών. Επίσης είπε ότι καταψήφισε όλα τα προαπαιτούμενα και το τρίτο μνημόνιο που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα.
«Είναι παραμύθι ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είναι ψέμα ότι πρέπει όλοι να κάνουν το ίδιο και οικτρό ψέμα ότι δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς ο Τσίπρας. Μπορούσε και όφειλε να κάνει τα εντελώς αντίθετα, αλλά επέλεξε να κάνει αυτά, διότι αγάπησε τόσο πολύ την εξουσία αι την καρέκλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταρρίπτονται τα ψέματα
Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε ότι όλα όσα λέει η κυβέρνηση προσκρούουν στην εμπειρία και στην πραγματικότητα που ζουν οι άνθρωποι.
Η κα Κωνσταντοπούλου, αναφέρθηκε και στο θέμα των πλειστηριασμών, λέγοντας ότι «στον Βόλο έχετε την εμπειρία των αποτελεσμάτων αυτής της πολιτικής. Το σπίτι ενός συμπολίτη σας εκπλειστηριάστηκε στη Λάρισα, την ώρα που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.
«Ένα προς ένα τα ψέματα ο κάθε πολίτης από μόνος του, μπορεί να τα καταρρίψει», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η εύλογη αγωνία όλων για το ξεπούλημα που έχει δρομολογηθεί και είναι άνευ προηγουμένου εδώ και οκτώ χρόνια.
«Οι εγγραφές που έχουν γίνει από το ΤΑΙΠΕΔ είναι παρακαταθήκη για τον Ελληνικό λαό γιατί αποδεικνύουν ότι αυτές οι εκποιήσεις είναι αντισυνταγματικές», επισήμανε η Ζ. Κωνσταντοπούλου, που πρόσθεσε ότι πρέπει να διεκδικήσουμε συνολικά την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας και την ανάκτηση της δημόσιας περιουσίας.

«Κατακρήμνιση των καθεστωτικών
και μνημονιακών κομμάτων»
Ενόψει των εκλογών η «Πλεύση Ελευθερίας» υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει σε υπέρτατο βαθμό αυτό που είχε ξεκινήσει το 2012 και που είναι η κατακρήμνιση των καθεστωτικών και μνημονιακών κομμάτων και να μην κυριαρχήσει το δίλημμα Τσίπρας ή Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο λαός είναι εκείνος που έχει τον τελευταίο λόγο και μπορεί να ανατρέψει τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και όλους τους εκπροσώπους αυτής της σάπιας διακυβέρνησης και συνθήκης.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» υπερασπίζεται τη χειραφετημένη, την αυτεξούσια δράση και στάση των πολιτών και του λαού. Όπως είπε το όχι το είπε ο λαός που αποδείχτηκε μακράν πιο γενναίος από την ηγεσία του και αυτό το όχι που είπε πρέπει να το υπερασπιστεί, διότι είναι Συνταγματικά δεσμευτικό, ισχύει και σήμερα και όλα όσα έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια σε παραβίαση του όχι του λαού, είναι αντισυνταγματικά, αντιδημοκρατικά και γι΄αυτό είναι άκυρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.