Η ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού στη συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με Γ. Μπουτάρη

Οινοτουρισμός και γενικότερα η ανάπτυξη θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, στο υπουργείο Τουρισμού.
O κ. Μπουτάρης διατύπωσε προτάσεις για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού και αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν σχέση με προωθούμενες διατάξεις του νέου τουριστικού νομοσχεδίου.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε, εξάλλου, τις δυνατότητες που έχει η Θεσσαλονίκη στον τομέα του τουρισμού πόλεων, τις προοπτικές που υπάρχουν και αναφέρθηκε στη σημασία συντονισμού του έργου μεταξύ των υπηρεσιών.
Η κ. Κεφαλογιάννη επανέλαβε ότι στις άμεσες προτεραιότητες της εφαρμοζόμενης τουριστικής πολιτικής είναι ο εμπλουτισμός του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών, η ποιοτική βελτίωση και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσα από την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό, ενώ τόνισε ότι πράγματι από τον καλύτερο συντονισμό εξαρτώνται πολλά για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.