Στη διάθεση του κοινού τέθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί η ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι με χρέη στο δημόσιο, θα μπορούν να εκτυπώνουν τα ειδοποιητήρια προκειμένου στη συνέχεια να πληρώσουν το ποσό που επιθυμούν σε τράπεζες, εφορίες και ταχυδρομεία.
Δεν απαιτείται η υποβολή αίτησης. Το μόνο που χρειάζεται, είναι με τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet να γίνει η εκτύπωση μιας φόρμας η οποία περιέχει αναλυτικά τις οφειλές (π.χ από ΦΠΑ, από φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ κλπ) αλλά και τις ταυτότητες πληρωμής της κάθε οφειλής.
Με αυτές τις ταυτότητες οφειλής – αντιστοιχεί μια σε κάθε οφειλή- ο πολίτης θα προσέρχεται στην τράπεζα και θα δηλώνει ποιο φόρο θέλει να πληρώσει και τι ποσό θέλει να προκαταβάλει (ανάλογα με το ποσοστό της οφειλής που θα καταβληθεί μέχρι τις 27 Μαρτίου, θα γίνει και αντίστοιχη διαγραφή των προσαυξήσεων).
Την εφαρμογή, θα την βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/News/rytmish.html. Επίσης μπορείτε να δείτε όλες τις οδηγίες που εξέδωσε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ εδώ.
Άνοιξε η έκτακτη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































