Με απώλειες ξεκίνησε η Wall Street

Με απώλειες ξεκίνησαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, καθώς η αγορά επηρεάζεται αρνητικά από τα στοιχεία για τις τιμές παραγωγού και για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, στις 16:17, ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 0,63% στις 17.781,84 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει απώλειες 0,18% στις 4.885,28 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται πτωτικά κατά 0,45% στις 2.056,61 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Noble καταγράφει απώλειες άνω του 2,6%, στο περιθώριο της σημερινής πτώσης του πετρελαίου, η οποία ξεπερνά το 2,2%.

Στον αντίποδα, η Herbalife ενισχύεται κατά 8,9%, καθώς έχει διαρρεύσει ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες για πιθανή χειραγώγηση της τιμής της μετοχής της από τον δισεκατομμυριούχο διαχειριστή Μπίλ Άκμαν.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, πτώση 0,5%, σε μηνιαία κλίμακα, καταγράφηκε στον δείκτη τιμών παραγωγού των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι ο δείκτης θα ενισχυόταν κατά 0,4%.

Επίσης, σε χαμηλά τεσσάρων μηνών υποχώρησε η καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Μάρτιο, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Michigan, με τον σχετικό δείκτη να υποχωρεί στις 91,2 μονάδες τον Μάρτιο, έναντι 94,8 μονάδων τον Φεβρουάριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.