Με μικρά κέρδη ξεκίνησε η Wall Street

Με μικρά κέρδη ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες, με τους επενδυτές να αποτυπώνουν την ικανοποίησή τους για την πορεία του ΑΕΠ των ΗΠΑ, ο οποίος και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους καταλύτες για τη νομισματική πολιτική της χώρας.

Ειδικότερα, στις 15:52, ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,05% στις 17.686,47 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,42% στις 4.883,96 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται ανοδικά κατά 0,09% στις 2.057,98 μονάδες.

Στο ταμπλό, η BlackBerry σημειώνει κέρδη 4,1%, καθώς εξέπληξε την αγορά με τα κέρδη που ανακοίνωσε το τελευταίο τρίμηνο χρήσης. Η BlackBerry ανακοίνωσε κέρδη 28 εκατ. δολ. ή 5 cents ανά μετοχή από ζημιές 148 εκατ. δολ. ή 28 cents ανά μετοχή την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Στον αντίποδα, η GameStop υποχωρεί κατά 2,9%, καθώς τα αποτελέσματα του προηγούμενου τριμήνου απογοήτευσαν την αγορά. Επίσης, η διοίκηση της εταιρείας ανέφερε ότι και τα αποτελέσματα του τρέχοντος έτους θα κινηθούν χαμηλότερα των εκτιμήσεων.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, στο 2,2% διαμορφώθηκε ο ρυθμός ανάπτυξης στις ΗΠΑ το τέταρτο τρίμηνο του 2014, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου, επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη εκτίμηση της κυβέρνησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.