Μ. Μαΐλλης: Επιβεβλημένη για την οικονομία η άμεση συμφωνία

«Η διαφύλαξη της εθνικής ενότητας και της κοινωνικής συνοχής, σε συνδυασμό με την επανεκκίνηση της οικονομίας, αποτελεί το πρόσταγμα της επόμενης μέρας του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Μαΐλλης.

Όπως σημειώνει, το πρώτο βήμα έγινε με τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Με αίσθημα ευθύνης, πλέον, οφείλουν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες να ανοίξουν δρόμο στην ελπίδα», αναφέρει ο κ. Μαΐλλης, ενώ υπογραμμίζει πως «η εξομάλυνση της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, η τροχοδρόμηση ενός αξιόπιστου προγράμματος μεταρρυθμίσεων και η ανασυγκρότηση του παραγωγικού ιστού δεν μπορούν άλλο να περιμένουν».

Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν πισωγυρίσματα και μικροκομματικές σκοπιμότητες, προσθέτει και επισημαίνει ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο παραμένει αρωγός στην εθνική πορεία με μόνο στόχο τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας, εντός της ζώνης του ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.