Από καρκίνο του φάρυγγα διαγνώσθηκε ότι πάσχει ο Τζέιμι Ντίμον, ο 58χρονος ισχυρός άνδρας της JPMorgan.
«Θέλω να σας ενημερώσω ότι οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο του φάρυγγα», αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής τράπεζας σε σημείωμα προς τους εργαζόμενους και τους μετόχους.
Όπως σημειώνει, «τα καλά νέα είναι πως η πρόγνωση από τους γιατρούς μου είναι άριστη. Εντόπισαν τον καρκίνο γρήγορα και η κατάστασή μου είναι ιάσιμη».
Ο κ. Ντίμον προέβη στην ανακοίνωση αυτή μόλις μία ημέρα πριν από το ταξίδι του στην Ευρώπη, όπου θα είχε, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι. Σύμφωνα με τους Financial Times, το ταξίδι ακυρώθηκε.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































