Με απώλειες κινούνται τα αμερικανικά παράγωγα, για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, με τους επενδυτές να αποτιμούν αρνητικά τα μακροοικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν χτες.
Στις 14:52, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρεί κατά 0,3% στις 2.047,50 μονάδες, ενώ κατά 34 μονάδες χαμηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 17.582 μονάδες.
Στο ταμπλό, η Kraft Foods Group σημειώνει απώλειες 0,5%, καθώς κατηγορείται για πιθανή εμπλοκή της σε κρούσματα χειραγώγησης των τιμών σιταριού.
Επίσης, η Micron Technology υποχωρεί κατά 1,2%, καθώς ανακοίνωσε χαμηλότερα του αναμενομένου έσοδα για το προηγούμενο τρίμηνο. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 81 σεντς ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 72 σεντς ανά μετοχή.































