Στάση αναμονής στα αμερικανικά παράγωγα

Εν αναμονή της ομιλίας της προέδρου της Federal Reserve, Τζάνετ Γέλεν, βρίσκονται τα αμερικανικά παράγωγα, τα οποία καταγράφουν οριακές διακυμάνσεις, ενόψει μάλιστα και του σαββατοκύριακου πριν την εορτή της “Ημέρας Μνήμης”.

Στις 14:38, τα συμβόλαια λήξης Ιουνίου του S&P 500 υποχωρεί κατά 0,1% στις 2.127,25 μονάδες, ενώ κατά 5 μονάδες υψηλότερα κινούνται τα αντίστοιχα συμβόλαια του Dow Jones φτάνοντας τις 18.264 μονάδες.

Στο ταμπλό, η Hewlett-Packard σημειώνει κέρδη 1%, αν και το β’ τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου τα κέρδη της εταιρείας υποχώρησαν στα 1 δισ. δολ. ή 55 σεντς ανά μετοχή από τα 1,3 δισ. δολ. ή 66 σεντς ανά μετοχή. Τα αποτελέσματα, εξαιρουμένων των μη επαναλαμβανόμενων στοιχείων, ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Επίσης, η Foot Locker ενισχύεται κατά 3,4%, μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενομένου στοιχείων για το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη στα 1,29 δολάρια ανά μετοχή, από 1,10 δολάρια ανά μετοχή το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 2,6% στα 1,92 δισ. δολάρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.