Συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη Βιομηχανική Πολιτική

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Υπό την προεδρία του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκου Δένδια συνεδριάζει σήμερα, Πέμπτη η Διυπουργική Επιτροπή για τη Βιομηχανική Πολιτική.

Στην ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνονται οι πολιτικές για τη μείωση του ενεργειακού κόστους των βιομηχανιών, η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και η σύνδεση της επιστημονικής έρευνας με την παραγωγή.

Στη Διυπουργική Επιτροπή συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Στην συνεδρίαση της Πέμπτης έχουν προσκληθεί -λόγω αρμοδιοτήτων επί των θεμάτων που θα συζητηθούν- και ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΠΕΚΑ Ασημάκης Παπαγεωργίου, καθώς και ο γενικός γραμματέας Έρευνας & Τεχνολογίας Χρήστος Βασιλάκος.

Από τον ΣΕΒ θα παρευρεθούν ο πρόεδρος κ. Θόδωρος Φέσσας και ο επίτιμος πρόεδρος κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 9 π.μ. στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.