Την Πέμπτη μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αύριο, Πέμπτη, αναχωρεί για την Ουάσινγκτον ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να λάβει μέρος στην εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι επαφές που θα έχει εκεί για το κλείσιμο της αξιολόγησης και το ζήτημα του χρέους.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα Τα Νέα, στο περιθώριο της Συνόδου θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου.

Κατά τις πληροφορίες, ο Ντάισελμπλουμ έχει διαβεβαιώσει τον έλληνα υπουργό Οικονομικών ότι εφόσον χρειαστεί, στο διάστημα μετά τις 22 Απριλίου θα γίνει και νέο έκτακτο Εurogroup με αντικείμενο το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.