Τη Δευτέρα η γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Στην απογευματινή συνεδρίαση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ ομιλητές θα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, η πρόεδρος της ευρωπαϊκής οργάνωσης εργοδοτών BUSINESSEUROPE Έμμα Μαρτσεγκάλια και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας. Στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.
Παράλληλα, θα διεξαχθεί συζήτηση με εκπροσώπους Ευρωπαϊκών βιομηχανικών οργανώσεων, όπως ο πρόεδρος του BDI (Ομοσπονδία Γερμανικών Βιομηχανιών) Ούλριχ Γκρίλο, ο αντιπρόεδρος του CEOE (Συνομοσπονδία Ισπανικών Επιχειρήσεων) Χοσέ Βινσέντε Γκονζάλες και o γενικός διευθυντής της BUSINESSEUROPE Μάρκους Μπέιρερ, για την αναπτυξιακή στρατηγική της Ευρώπης, στο πλαίσιο της οποίας θα συζητηθούν μεταξύ άλλων οι προοπτικές γερμανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, η εμπειρία από την εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής της Ισπανίας, κ.ά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.