Όλι Ρεν: «Όχι» στην καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων

Την ανάγκη η Ελλάδα να επιστρέψει στον δρόμο των «σοβαρών οικονομικών μεταρρυθμίσεων» εξέφρασε ο Επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, ο οποίος προσερχόμενος στο Eurogroup ανέφερε πως θα συζητηθεί το θέμα της επιβράδυνσης των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας.
Όπως είπε, η επιστροφή σε αυτόν τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων «είναι ο μόνος τρόπος για να σταθεροποιηθεί η ελληνική οικονομία, η οποία τώρα κινείται σταδιακά προς μια πιο σωστή κατεύθυνση», εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στο δρόμο της αξιοπιστίας σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις.
«Η Ελλάδα επιστρέφει στον δρόμο των οικονομικών μεταρρυθμίσεων και έχουμε εμπιστοσύνη, ότι θα ικανοποιήσει τα προαπαιτούμενα, έστω και με κάποια καθυστέρηση» ανέφερε.
Οι εργασίες του Eurogroup άρχισαν σε πολύ θετικό κλίμα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, με τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, όπως αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, να εύχονται «καλή δύναμη» στον νέο ομόλογό τους, Γκίκα Χαρδούβελη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους παράγοντες, ο επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, είπε στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών «σε θυμάμαι από τον Παπαδήμο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.