Αγιασμός στο ICBS Larissa Business College

Με προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς

Στις εγκαταστάσεις του ICBS Larissa Business College τελέσθηκε την περασμένη Δευτέρα αγιασμός για το Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Παρόντες οι σπουδαστές που παρακολουθούν τα Προπτυχιακά τμήματα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και οι διδάσκοντες στο Κολλέγιο.

Οι σπουδαστές καλωσορίστηκαν από όλα τα διοικητικά στελέχη του Κολλεγίου και η Υπεύθυνη σπουδών, κα Μαριάνθη Κατσίκα, ευχήθηκε σε όλους, καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Το ICBS Larissa Business College, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία στο χώρο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης από το 2003 καλύπτοντας τις ανάγκες για ποιοτική εκπαίδευση στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Στο αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ICBS L.B.C. προσφέρονται προγράμματα Bachelor & MBA σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο Winchester, το οποίο καθορίζει τη διδακτέα ύλη, ελέγχει τις εξετάσεις και εκδίδει τους τίτλους σπουδών, οι οποίοι είναι ισότιμοι με τους χορηγούμενους τίτλους στη Μ. Βρετανία.

Τα προγράμματα σπουδών είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς και η εκπαίδευση γίνεται κατά τα βρετανικά πρότυπα στην ελληνική γλώσσα, από καθηγητές που συνδυάζουν την ακαδημαϊκή υποδομή με την πρακτική εμπειρία.

ICBS Larissa Business College
Τηλ επικοινωνίας: 2410 671.177
Official site: www.icbs.gr.
E-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.