Μεγαλώνει σιγά σιγά η οικογένεια του στραγγιστού γιαουρτιού “διαλεχτό” της ΕΒΟΛ το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου. Σε λίγες ημέρες στα καταστήματα θα βρίσκεται και η συσκευασία του ενός κιλού. Το “διαλεχτό” κυκλοφορεί σε πλήρη και με χαμηλά λιπαρά μορφή, με το οποίο η ΕΒΟΛ να έχει εισέλθει πλέον σε μια κατηγορία του 80% της κατανάλωσης, έναντι του 20% που απευθύνεται το παραδοσιακό γιαούρτι.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

































