Δύο νέα καταστήματα Coffee Island από σήμερα στον Βόλο

H μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα καφέ franchise, η Coffee Island ανακοινώνει τη λειτουργία των δύο νέων καφεκοπτείων της στην πόλη του Βόλου, διευρύνοντας το υπάρχον δίκτυό της που αριθμεί ήδη 316 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Η Coffee Island συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της συνδυάζοντας την ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού και σύγχρονου καφεκοπτείου με την μοναδική ποιότητα ποικιλιών καφέ.

Τα νέα καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους στο κέντρο του Βόλου φέρνοντας φρέσκο αέρα και τις πλούσιες γεύσεις καφέ, τσαγιού αλλά και της πλούσιας ποικιλίας άλλων ροφημάτων που μπορεί να βρει κανείς σε ένα κατάστημα Coffee Island. Τα καταστήματα βρίσκονται το πρώτο στην οδό Λ. Ειρήνης 46 στην Νέα Ιωνία, και το δεύτερο στην οδό Μαυροκορδάτου 3Α, στον Βόλο.

Η Coffee Island προσκαλεί από σήμερα τους λάτρεις του ποιοτικού καφέ στο Βόλο να επισκεφτούν τα ολοκαίνουρια καφεκοπτεία της και να απολαύσουν τις αποκλειστικές ποικιλίες φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ που φέρνει στη γειτονιά τους από συγκεκριμένες φάρμες ανά τον κόσμο όπως τη Βραζιλία, τη Νικαράγουα, τη Ρουάντα, την Αιθιοπία και την Κένυα. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό τους είναι στη διάθεσή σας για να ετοιμάσει τον καφέ της αρεσκείας σας και να τον απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.