«Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!»

Ο όμιλος εταιρειών today group στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των καταναλωτών της, πραγματοποιεί την προωθητική ενέργεια με τίτλο « Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!». Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει διάρκεια μία (1) εβδομάδα και ξεκινάει από τις 20.04 έως τις 26.04.2015. Οι επισκέπτες των καταστημάτων today’s delicious stores και todaylicious με την αγορά οποιουδήποτε καφέ που συμπεριλαμβάνεται στον τιμοκατάλογο μας θα κερδίσουν άλλον ένα (Αγοράζοντας 1 = Κερδίζεις 1).
Η προωθητική ενέργεια «Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!» πραγματοποιείται μέσω ειδικού κουπονιού. Με την αγορά οποιουδήποτε ροφήματος καφέ θα δίνεται και ένα (1) κουπόνι. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 20 Μαΐου 2015. Για να παραλαμβάνει το ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ καφέ ο καταναλωτής πρέπει να δώσει στο ταμείο το κουπόνι το οποίο έχει παραλάβει με προηγούμενη αγορά του.
Στην προωθητική αυτή ενέργεια συμμετέχουν τα 54 καταστήματα των δικτύων today’s delicious stores και todaylicious.

Με την ενέργεια «Ο καφές σου …. ΚΕΡΑΣΜΑ!» επιθυμούμε να τους πούμε έμπρακτα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για πάνω από 10 χρόνια τώρα.

Ο όμιλος εταιρειών today group ιδρύθηκε το 2003 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει 3 brand (today’s delicious stores, todaylicious και today stores) αριθμώντας συνολικά 64 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κατερίνη, Βόλο, Ν. Μουδανιά – Χαλκιδικής, Κομοτηνή, Ιωάννινα και Σέρρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.