Βελτιώστε την εικόνα σας στα social media

«Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις» όπως λέει και ένα παλιό ρητό. Γι’ αυτό το λόγο ο φωτογράφος Κώστας Τσιλογιάννης και το φωτογραφείο Shoot me στο κέντρο του Βόλου σας προτείνει μια ανανένωση στον στον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης.

Σε ειδικό photos session που θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίυ θα έχετε την ευκαιρία μιας άμεσης και οικονομικής προσωπικής επαγγελματικής φωτογράφησης, αποκλειστικά για την εντυπωσιακή προβολή σας στα social media ..

Η κάθε φωτογράφιση θα είναι ανάλογη με τις απαιτήσεις του κάθε φωτογραφιζόμενου (επαγγελματικό προφίλ, fashion portrait, just for fun shots κ.α..) Με την εμπειρία του Shoot me στον τομέα της φωτογράφισης προσώπων και πορτρέτου, είμαστε σίγουροι για το άψογο αποτέλεσμα..

THE SESSION
Η φωτογράφηση διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Στο χρονικό διάστημα αυτό θα κάνουμε αρκετές λήψεις εκ των όποιων θα επιλέξουμε τις 3 καλύτερες.

RETOUCH KAI ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Οι επιλεγμένες φωτογραφίες θα επεξεργαστούν ψηφιακά. Το αποτέλεσμα του ρετούς θα σας εντυπωσιάσει καθώς θα φρεσκάρουν τις εικόνες σας και θα διώξουν διακριτικά κάθε ψεγάδι σας, χωρίς βέβαια να προβούμε σε οποιαδήποτε αισθητική αλλοίωση.. Η διαδικασία αυτή έχει διάρκεια μίας εργάσιμης ημέρας. Με την ολοκλήρωση τα αρχεία σας θα αποσταλούν σε μεγάλη ανάλυση στο προσωπικό σας e mail.

ΚΟΣΤΟΣ
Το κόστος κάθε φωτογράφισης είναι 35 ευρώ.

ΚΡΑΤΗΣΗ
Είναι απαραίτητο να κάνετε την κράτηση σας διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με την κράτηση σας θα έρθουμε σε επαφή για τις λεπτομέρειες της φωτογράφησης σας. Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Κώστας Τσιλογιάννης

INFO: 24210 39877 | 6955422881
[email protected] | [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.