Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή: Έρχονται νέα vouchers

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την ένταξη 160.000 επιπλέον ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή» πρόκειται να ανακοινώσει την επομενη εβδομάδα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Λίγες μέρες νωρίτερα το υπουργείο είχε ανακοινώσει την ένταξη επιπλέον 61.429 ωφελούμενων στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», από την υπάρχουσα λίστα των επιλαχόντων.

Οι πόροι για τους επιπλέον δικαιούχους προέρχονται από τον αρχικό προϋπολογισμό του Προγράμματος, ύψους 150 εκατ. ευρώ, και απελευθερώνονται σταδιακά.

Η ενημέρωση των νέων ωελούμενων έγινε μέσω γραπτού μηνύματος στα κινητά τους τηλέωφωνα.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, είχε δηλώσει σχετικά: «Συνεπείς στη δέσμευση μας, έχουμε καταφέρει να εντάξουμε συνολικά, μέχρι σήμερα, στο Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» πάνω από 230 χιλιάδες ωφελούμενους. Ένας μεγάλος αριθμός καταναλωτών έχει τη δυνατότητα να ανακυκλώσει τις παλιές ενεργοβόρες συσκευές, μειώνοντας αποτελεσματικά το ενεργειακό τους κόστος. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξη ακόμα 140.000 δικαιούχων στο Πρόγραμμα, όπως έχει ανακοινώσει και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.