Αναπτυξιακός νόμος: Στο τέλος του μήνα ο β’ κύκλος των καθεστώτων ενισχύσεων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ξεκινά στο τέλος του μήνα ο δεύτερος κύκλος των τεσσάρων καθεστώτων ενισχύσεων του αναπτυξιακού νόμου (Ν. 4399/16).

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας, την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα», «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ», «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» και «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους» και θα διαρκέσει ως τις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι, η διαδικασία υποβολής και οι προδιαγραφές βασίζονται στα ίδια δεδομένα με αυτές του προηγούμενου κύκλου, με κάποιες τεχνικές βελτιώσεις.

Το υπουργείο επισημαίνει ότι στον δεύτερο κύκλο συγχωνεύονται οι πρώτες δύο φάσεις υποβολής αιτήσεων υπαγωγής των επενδυτικών σχεδίων. Δηλαδή, η υποβολή της αίτησης και η υποβολή του οικείου φακέλου τεκμηρίωσης θα πραγματοποιούνται σε ένα και μόνο στάδιο.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικότερες οδηγίες για τη διαδικασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.