«Apodixi Please»: Καμπάνια της ΑΑΔΕ για τους τουρίστες

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από χαρακτηριστικό ελληνικό τοπίο, που δίπλα αναφέρονται τα εξής στα αγγλικά: «Μια φωτογραφία είναι απόδειξη μιας ανάμνησης. Ζητείστε απόδειξη για τις πληρωμές σας. «Τρέχει» και φέτος και καθ' όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου η καμπάνια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με τίτλο «Apodixi Please». Η καμπάνια απευθύνεται στους τουρίστες από το εξωτερικό, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα, με στόχο να τους ενημερώνει για τα δικαιώματά τους ως καταναλωτές και να τους προτρέπει να ζητούν απόδειξη σε κάθε συναλλαγή τους, σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση αρνείται να το κάνει. Το μήνυμα της ΑΑΔΕ «τρέχει» στις διαφημιστικές θέσεις στις αίθουσες αφίξεων και δίπλα στους ιμάντες παραλαβής αποσκευών όλων των μεγάλων αεροδρομίων της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδος κ.ά.), αλλά και σε μεγάλα sites του εξωτερικού, μέσω Google. Με μια φωτογραφία από χαρακτηριστικό ελληνικό τοπίο και μια απόδειξη ταμειακής μηχανής δίπλα σε αυτό, αναφέρονται τα εξής στα αγγλικά: «Μια φωτογραφία είναι απόδειξη μιας ανάμνησης. Ζητείστε απόδειξη για τις πληρωμές σας. Τρίτη 13 Αυγούστου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΑΔΕ/STR

«Τρέχει» και φέτος και καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου η καμπάνια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με τίτλο «Apodixi Please».

Η καμπάνια απευθύνεται στους τουρίστες από το εξωτερικό, οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα, με στόχο να τους ενημερώνει για τα δικαιώματά τους ως καταναλωτές και να τους προτρέπει να ζητούν απόδειξη σε κάθε συναλλαγή τους, σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση αρνείται να το κάνει.

Το μήνυμα της ΑΑΔΕ «τρέχει» στις διαφημιστικές θέσεις στις αίθουσες αφίξεων και δίπλα στους ιμάντες παραλαβής αποσκευών όλων των μεγάλων αεροδρομίων της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ρόδος κ.ά.), αλλά και σε μεγάλα sites του εξωτερικού, μέσω Google.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.