Coca-Cola Τρία Έψιλον: 4 βραβεία στα Health & Safety Awards 2015

Για μία ακόμη χρονιά, διακρίθηκε για τις πρακτικές και τα προγράμματα Υγείας και Ασφάλειας

Συνολικά 4 διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον στην απονομή των Health & Safety Awards 2015, για τα προγράμματα, τις εκστρατείες καθώς και τις καινοτόμες πρακτικές Υγείας & Ασφάλειας που εφαρμόζει με συνέπεια εδώ και χρόνια, σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της να παρέχει ένα υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η εταιρεία εφαρμόζει αλλά και μοιράζεται αυτές τις δράσεις με τους συνεργάτες της, αποτελώντας πρότυπο καλών πρακτικών.

Η εταιρεία έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

• Το μοναδικό βραβείο «WINNER» στον κλάδο «Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών», που αποτελεί τη μέγιστη αναγνώριση στη συνολική διαχείριση της Υγείας και Ασφάλειας.

• Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Καμπάνιες το οποίο επιβραβεύει τις εκστρατείες και ολοκληρωμένες δράσεις ευαισθητοποίησης και ενεργούς συμμετοχής που υλοποιεί κάθε χρόνο η εταιρεία, για τους εργαζόμενους της σε όλη τη χώρα

• Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Βελτίωση Απόδοσης Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας για την «Πρωτοπορία στην εφαρμογή διεθνών πρακτικών», που αναδεικνύει τα αποτελεσματικά συστήματα, πρότυπα και διεθνείς πρακτικές που έχει αναπτύξει, υιοθετήσει και εφαρμόσει η Coca-Cola Τρία Έψιλον στις εγκαταστάσεις της.
• Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Προγράμματα Οδικής Ασφάλειας για την «Πρόληψη & υιοθέτηση καινοτόμων συστημάτων». Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, εφαρμόζει τεχνικές και συστήματα για την ενημέρωση και προστασία των εργαζομένων της εντός και εκτός των μονάδων της.

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, έχοντας θέσει την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων της ως απόλυτη προτεραιότητα, έχει δημιουργήσει αλλά και υιοθετήσει εδώ και χρόνια, αποτελεσματικά συστήματα, πρότυπα και διεθνείς πρακτικές για την ενημέρωση και προστασία τόσο των 1.500 εργαζομένων της αλλά και όσων μπορεί να επηρεάζονται από τη λειτουργία της, σε όλες τις μονάδες και εγκαταστάσεις της ανά την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι επιτυχημένες εκστρατείες Υγείας & Ασφάλειας που ξεκίνησαν το 2011, διοχετεύοντας αυτές τις πρακτικές και ευαισθητοποιώντας κάθε εργαζόμενο. Η επιτυχία του προγράμματος Υγείας και Ασφάλειας που υλοποιεί η εταιρεία, στηρίζεται σε όλους τους εργαζόμενους σε κάθε βαθμίδα, οι οποίοι αποδεικνύουν κάθε χρόνο τη συνεχή υποστήριξή τους και υιοθέτηση καινοτόμων προτύπων και πρακτικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.