Ενδιαφέρον οκτώ γερμανικών εταιριών για συνεργασίες στον τομέα των απορριμμάτων

Ενδιαφέρον για συνεργασίες και συνέργειες με Έλληνες επιχειρηματίες στον τομέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και Λυμάτων εκφράζουν οκτώ γερμανικών εταιρείες.

Οι γερμανικές εταιρείες θα συμμετάσχουν σε επιχειρηματική αποστολή και ημερίδα με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Λυμάτων στην Ελλάδα και στη Γερμανία», που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη και διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της αγοράς με εξειδίκευση στον τομέα των Διαχείρισης Απορριμμάτων και Αποβλήτων, παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων.

Το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων και λυμάτων στην Ελλάδα είναι πάντα επίκαιρο και η επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων είναι αναγκαία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.