Φλαμπουράρης: Άμεση απαγόρευση όλων των πλειστηριασμών α΄ κατοικίας μέχρι τέλος του 2020

«Ή ο πρωθυπουργός λέει ψέματα απευθυνόμενος – στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη – σε πολίτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις λέγοντας ότι “δε θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του 2020”, ή το τραπεζικό σύστημα ακολουθεί τον δικό του δρόμο κόντρα στην κυβέρνηση και τους πολίτες» σχολιάζει, για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που, όπως λέει, «συνεχίζονται», ο Αλέκος Φλαμπουράρης, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνου Χρηματοπιστωτικού τομέα της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνει, «αυτοί που την πληρώνουν σε περίοδο πρωτοφανούς για τα δεδομένα υγειονομικής και οικονομικής κρίσης είναι οι αδύναμοι πολίτες αυτής της χώρας».

Ο κ. Φλαμπουράρης καλεί τον υπουργό Οικονομικών να πάρει άμεσα απόφαση για απαγόρευση όλων των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2020 προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους για την υποβολή σχετικών αιτήσεων, «αλλιώς μαζί με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του Covid-19, θα έχουμε και κύμα πλειστηριασμών κύριας κατοικίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.