Floral Zantzos: Πες «σ’ αγαπώ» με ένα λουλούδι

Τα λουλούδια για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάτι σαν τα μελομακάρονα τα Χριστούγεννα. Πολύ απλά δεν μπορεί κανείς να τα αποφύγει, γιατί τα λουλούδια είναι τα πιο αγαπημένα δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σαν σύμβολα της γιορτής του έρωτα, αλλά και του ίδιου του έρωτα γενικότερα.

1

Σήμερα λοιπόν που οι ερωτευμένοι της Γης τιμούν τον Άγιο της αγάπης, όπου ζευγάρια ανταλλάσσουν φιλιά, αγκαλιές και ευχές και εκφράζουν τα συναισθήματα τους, το Floral Zantzos γιορτάζει μαζί σας και σας δίνει δεκάδες λόγους για να δείξετε στο έτερον σας ήμισυ, με γούστο πάντα και πρωτοτυπία, πως η έκφραση «η χειρονομία μετράει» μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο.

2

Αν λοιπόν είστε λάτρεις των λουλουδιών, αν θέλετε να δείξετε στο ταίρι σας ότι τον σκέφτεστε, ότι τον αγαπάτε, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στον ειδικό, Μάξιμο Ζάντζο, που με την εμπειρία του, το εκλεπτυσμένο γούστο του, την φαντασία του, θα σας προτείνει ότι καλύτερο για να εντυπωσιάσετε.

3

Ξεχωρίστε, προσφέροντας τριαντάφυλλα βαλσαμωμένα long life κόκκινα, μαύρα και μπλε ή επιλέξτε κάτι σε τριαντάφυλλα βουτηγμένα σε σοκολάτα ή στο κερί.

4

Εντυπωσιάστε το ταίρι σας με ορχιδέες xxl size, explorer κόκκινα τριαντάφυλλα XL από Εκουαδόρ 1,20 μ., μαύρα Μπακαρά, μαύρα Ναόμι, κόκκινα Ναόμι με σοκολάτα, με τρούφα, κερωμένα ,ενώ μπορείτε να συνοδεύσετε το όμορφο μπουκέτο σας με πολλά άλλα δώρα, όπως λούτρινα, καρδιές, μπαλόνια και πολλά άλλα, στις καλύτερες τιμές. Μη το σκέφτεστε καθόλου. Μια βόλτα στο Floral είναι αρκετή για να σας βάλει στην ερωτική ατμόσφαιρα της ημέρας…

5

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.