Η ΙΚΕΑ κάνει το δικαίωμά σου για #ligospitiakoma πραγματικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις την ανανέωση του σπιτιού σου!

Η νέα καμπάνια της ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με βασικό μήνυμα #ligospitiakoma, αποτελεί την καλύτερη έμπνευση για όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε λίγες στιγμές ακόμα στο σπίτι μας!

Και τώρα, ήρθε η δική σου σειρά να δηλώσεις ποιες είναι αυτές οι στιγμές που θέλεις να διαρκέσουν λίγο ακόμα και να κερδίσεις ένα μεγάλο δώρο! Είναι τα πρωινά που θέλεις να χουζουρέψεις στο κρεβάτι, πίνοντας δυο γουλιές καφέ παραπάνω; Είναι τα κυριακάτικα πρωινά που θέλεις να απολαμβάνεις μέχρι το απόγευμα; Ή το αγαπημένο σου τραγούδι που θέλεις να ακούς λίγο ακόμα πριν πας για ύπνο;

Η IKEA, λοιπόν, σε καλεί να ανεβάσεις το δικό σου post (σε facebook, twitter και Instagram), γράφοντας τι θα ήθελες να απολαμβάνεις στο σπίτι σου λίγο ακόμα, με το hashtag #ligospitiakoma, διεκδικώντας έτσι μία δωροκάρτα, αξίας 3.000€.

Με κάθε δικό σου #ligospitiakoma συμβάλλεις κι εσύ, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την Ημέρα Λίγο Σπίτι Ακόμα, στις 25 Απριλίου – μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις στιγμές που θέλει ο καθένας μας – όπου και θα αποκαλυφθεί ο νικητής του μεγάλου δώρου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο: http://www.ikea.gr/ligospitiakoma/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.