Ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό οι μοναδικές γεύσεις του Haagen Dazs (photos)

Παρουσιάστηκε το Menu 2016-2017

To Haagen Dazs Café Βόλου έχει 17 χρόνια λειτουργίας στη παραλία του Βόλου και είναι γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία σε παγωτά γλυκά αλλά και ροφήματα. Το Haagen Dazs ξεχώρισε από την αρχή για τη ποιότητα του και τις μοναδικές γεύσεις του καθώς σερβίρει μοναδικά γλυκά παγωτά και εκλεκτό καφέ illy . Ο πλούσιος κατάλογος του το κάνει ξεχωριστό και διαχρονικό καθώς κάθε χρόνο έχει κάτι νέο να μας παρουσιάσει.

Με αφορμή λοιπόν το νέο κατάλογο το Haagen Dazs Café Βόλου, καλωσόρισε το νέο menu με μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Οι καλεσμένοι του Haagen Dazs Café είχαν τη ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι όλα τα γλυκά και παγωτά του νέου καταλόγου, για το χειμώνα 2016-2017. Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει 21 γεύσεις παγωτών εκ των οποίων όλα είναι παρφέ πλην των sorbet.

Η γκάμα των παγωτών είναι μεγάλη και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό, αφού διαθέτει μεγάλη ποικιλία από παγωτά με γεύση σοκολάτα, βανίλια καραμέλα αλλά και πιο ιδιαίτερα όπως εκείνα με μπισκότα, κομμάτια Brownies ή Cheesecake καθώς επίσης με φρούτα του δάσους ,αλμυρή καραμέλα και καραμελωμένους καρπούς! Μεγάλη αίσθηση έκανε η νέα ‘’Limited edition ‘’ γεύση Honey Walnut & Cream που είναι παγωτό κρέμας με σιρόπι μελιού και καραμελωμένα καρύδια.

Τη παράσταση όμως δεν έκλεψε μόνο το πλούσιο fondue με όλες τις γεύσεις παγωτών αλλά και η μεγάλη ποικιλία γλυκών. Οι καλεσμένοι δοκίμασαν φρεσκοψημένη βάφλα, υπέροχο σοκολατένιο Brownies, Cheesecake Φράουλα μηλόπιτα καθώς επίσης και το μοναδικό σοκολατένιο πειρασμό ‘’Chocolate Lovin’ spoon’’.

Στο κλείσιμο της παρουσίασης μοναδικά πολύχρωμα cocktail έκαναν την εμφάνιση τους με την υπογραφή Haagen Dazs. Ο νέος κατάλογος περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία Cocktail με παγωτό sorbet όπως είναι το κλασικό Mojito, η αγαπημένη Mastiha Daiquiri και η Frozen Margarita Strawberry!
Ο νέος κατάλογος είναι ήδη διαθέσιμος στο κατάστημα Haagen Dazs Café στη παραλία του Βόλου και περιμένει να το γευτείτε! Καλή σας απόλαυση!

2

3

4

5

6

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.