Κομισιόν: Ουδέν νεότερο στην αξιολόγηση

Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία επιστροφής των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ενώ την Πέμπτη ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες, με τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Αυτό προκύπτει από τις διευκρινίσεις που έδωσε σήμερα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.
«Δεν έχουμε κάποια νέα εξέλιξη, ισχύουν αυτά που είχαμε πει την προηγούμενη βδομάδα», ανέφερε ο εκπρόσωπος απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με το πότε θα επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα.
Την περασμένη βδομάδα η εκπρόσωπος της Ε.Ε. είχε υποστηρίξει ότι η Κομισιόν παραμένει δεσμευμένη στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ωστόσο αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια, αλλά από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Πάντως, το όλο θέμα, όπως είπε ο κ. Σχοινάς, θα συζητηθεί την Πέμπτη, οπότε και θα υπάρξει συνάντηση στην έδρα της Κομισιόν, μεταξύ του Επίτροπου Μοσκοβισί και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.