Nτέισελμπλουμ: Δεν υπάρχει μεγάλη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Να προσδιορίσει τον χρόνο επιστροφής των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα αρνήθηκε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέισελμπλουμ, ερωτηθείς για την πορεία των ελληνικών διαπραγματεύσεων.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «δεν έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος στις συζητήσεις» μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Άνικα Μπράιντχαρντ υποστήριξε ότι οι συζητήσεις μεταξύ των μερών (Ευρωπαίοι και ΔΝΤ) που εμπλέκονται στο ελληνικό πρόγραμμα συνεχίζονται και σημειώνουν πρόοδο προς την κατεύθυνση της επιστροφής των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις σε διάφορα επίπεδα μεταξύ των διάφορων θεσμών που εμπλέκονται στο πρόγραμμα, και οι συζητήσεις αυτές σημειώνουν πρόοδο» σημείωσε ενδεικτικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.