Πιτσιόρλας του ΤΑΙΠΕΔ: Δεν είμαι υπουργός, υλοποιώ όσα συμφώνησαν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Εγώ υλοποιώ το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους δανειστές, δηλώνει στην Real News ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, πετώντας το γάντι σε όσους υπουργούς τον αμφισβητούν.

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας εξηγεί: «Αυτό το πρόγραμμα το έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους δανειστές μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις. Εγώ δεν είμαι υπουργός ή βουλευτής. Τις διαπραγματεύσεις τις έκανε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, ο οποίος τυγχάνει να ανήκει στους ’53’.

» Τη συμφωνία την ενέκρινε η κυβέρνηση, στην οποίοι οι υπουργοί είναι στελέχη των ’53’ και την ψήφισε και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία επίσης μετέχουν ως βουλευτές στελέχη των ’53’. Ποιοι λοιπόν και γιατί ακριβώς με κατηγορούν;»

Μάλιστα για τη ΔΕΗ σημειώνει: «η μη ιδιωτικοποίηση του 17% συνιστά αθέτηση δέσμευσης, εφόσον δεν έχει τροποποιηθεί το πρόγραμμα μετά τη διαπραγμάτευση.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.