Πόθεν έσχες: Καμία σκέψη για παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων από το υπουργείο Δικαιοσύνης

Απολύτως καμία σκέψη δεν υπάρχει για παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες, που λήγει την 30ή Ιουνίου. Τις πληροφορίες διέψευσαν κατηγορηματικά πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Την ίδια ώρα, κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι τα μέλη της κυβέρνησης θα υποβάλλουν τις δηλώσεις τους έως το τέλος του Ιουνίου και επισημαίνουν προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για να υποβάλει την αρχική του δήλωση.

Ειδικότερα, επισημαίνουν:

Πρώτον: Τα μέλη της Κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με την δική του αρχική.

Δεύτερον: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες.

Κλείσιμο

Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μια: η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Ωστόσο, η δημοσιοποίηση των αρχικών πληροφοριών είχαν προκαλέσει την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο facebook ζήτησε για μια ακόμη φορά «να ανοίξει η πλατφόρμα» και έγραψε:
Κάπου εδώ είναι το τέλος της ηθικής στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Αφού διέσυραν, διαπόμπευσαν, έβαλαν τα πληρωμένα τους μιντιακά πιστόλια να δολολοφονούν καθημερινά ό,τι πιο ιερό έχω, την τιμιότητά μου, τώρα ανακοινώνουν τρίμηνη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή πόθεν έσχες!

Ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να ανοίξει αμέσως την ηλεκτρονική πλατφόρμα, να πάμε και οι δύο αύριο να καταθέσουμε το πόθεν έσχες μας για το 2023.
Γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα.
Εκείνος έχει;

Και τι κάνει;
Όχι μόνο δεν την ανοίγει τώρα, αλλά δεν θα την ανοίξει ούτε την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει, στις 30/6. Θα την κρατήσει κλειστή για άλλους τρεις μήνες!

Είναι ξεκάθαρο πια.
Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους νοιάζει να αποδείξουν ότι είναι καθαροί.
Ο κόσμος ξέρει ότι δεν είναι.
Τους νοιάζει να δείξουν ότι «όλοι το ίδιο είναι».

Ε λοιπόν, όχι.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΤΩΡΑ.

Με ανάλογο περιεχόμενο είναι και η ανακοίνωση που εκδόθηκε για το θέμα από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
Όσα κυκλοφόρησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες είναι αποκαλυπτικά.
Αλήθεια, τι θέλει να κρύψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Πώς είναι δυνατόν αυτοί που μεθοδεύουν αυτές τις αθλιότητες να τολμούν να εκφέρουν λόγο για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα με πλήρη διαφάνεια το πόθεν έσχες του;
Και είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει πράξει κάτι τέτοιο για το 2023. Γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τόλμησε να δώσει στη δημοσιότητα τα δικά του περιουσιακά στοιχεία για το 2023, όπως του ζητήθηκε, αλλά μεθοδεύει «παράταση» για τον εαυτό του προφανώς για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση των δικών του στοιχείων.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να προχωρήσει τα σχέδια περί παράτασης. Όλα στο φως εδώ και τώρα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.