Προσφέρει 23.000 θέσεις των 9,90 ευρώ η Sky Express

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νέα χειμερινή προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η Sky Express η οποία συμμετέχει στη «γιορτή» της Black Friday και προσφέρει 3.000 θέσεις από 9,90 ευρώ, για ταξίδι από τον Δεκέμβριο έως τον Μάιο.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία η προσφορά είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της ιστοσελίδας της Sky Express και αφορά πτήσεις που συνδέουν την Αθήνα με Ηράκλειο, Μύκονο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Κάρπαθο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Λήμνο, Χανιά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Σάμο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Σύρο, Ικαρία, Μυτιλήνη, Χίο.

Η τελική τιμή των 9,90 ευρώ αφορά αναχωρήσεις από Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Σύρο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Ικαρία, ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα επιβαρύνονται με τους φόρους αεροδρομίου και η τιμή προς τους παραπάνω προορισμούς ανέρχεται σε 31,54 ευρώ.

Για όλες τις υπόλοιπες αναχωρήσεις από την Αθήνα η τιμή ανέρχεται σε 43,54 ευρώ. Για πτήσεις από Ηράκλειο, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Λήμνο η τελική τιμή είναι 21,90 ευρώ, ενώ από Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Σάμο, Μυτιλήνη, Χανιά, Κω, Ζάκυνθο, Σκιάθο η τελική τιμή είναι 24,90 ευρώ.

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.