Με τον χαμηλότερο ρυθμό των τελευταίων δύο ετών αυξήθηκαν οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου, οι ταξινομήσεις ενισχύθηκαν κατά 3% σε 1,9 εκατ. οχήματα, έναντι αύξησης 10% το αντίστοιχο διάστημα του 2015.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι πωλήσεις αυτοκινήτων χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, καθώς συνιστούν βαρόμετρο για την πορεία του ευρύτερου καταναλωτικού κλίματος της Ε.Ε..
Όσον αφορά τη Volkswagen, παρότι εμφάνισε αύξηση των πωλήσεων, το μερίδιο αγοράς συρρικνώθηκε από το 12,9% στο 12,4%.
Συμπεριλαμβανομένων ωστόσο, και των πωλήσεων των Audi, Skoda, Seat και Porsche, οι οποίες επίσης ανήκουν στον Όμιλο VW, οι πωλήσεις της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ανήλθαν σχεδόν στο 25% των συνολικών πωλήσεων.
Σε χαμηλό δύο ετών ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ε.Ε.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































