Στην Dromeus δύο από τα ακίνητα που έβγαλε σε πλειστηριασμό η Εθνική Leasing

Το ελληνικό επενδυτικό κεφάλαιο Dromeus Capital πλειοδότησε σε δύο από τα τέσσερα συνολικά ακίνητα που είχε θέσει σήμερα σε πλειστηριασμό η Εθνική Leasing.

Το πρώτο ακίνητο στην Λεωφόρο Κηφισίας 66, πρώην ιδιοκτησία της Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική (ΜΒΔΤ) με μισθωτή την Wind, πουλήθηκε 23,6 εκατ. ευρώ, με την αρχική τιμή στα 21 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για απόδοση (αξία ακινήτου/ετήσιο μίσθωμα) στην περιοχή του 4,8% σημαντικά χαμηλότερη, από τη συνήθη το τελευταίο χρονικό διάστημα στα επαγγελματικά ακίνητα (7%).

Το ακίνητο συνολικής επιφάνειας 8.334 τ.μ. με 812 θέσεις στάθμευσης (πολλές από τις οποίες δεν έχουν διατεθεί) είναι στο μεγαλύτερο μέρος του μισθωμένο στην προαναφερόμενη τηλεπικοινωνιακή εταιρεία. Κενά είναι 784 τ.μ. Στον πλειστηριασμό που ολοκληρώθηκε, πριν λίγη ώρα, συμμετείχε και η Trastor ΑΕΕΑΠ (Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας).

Το ίδιο επενδυτικό κεφάλαιο πλειοδότησε και στο ακίνητο στην οδό Θεοφάνους 4 με προβολή στη συμβολή της Λ. Κηφισίας με την Λ. Αλεξάνδρας στους Αμπελόκηπους το οποίο είχε αρχική τιμή 2,050 εκατ. ευρώ και πουλήθηκε 2,35 εκατ. ευρώ.

Χωρίς αγοραστή έμεινε το τρίτο ακίνητο επίσης πρώην ιδιοκτησία ΜΒΔΤ στην οδό Πουλίου 6 στο οποίο στεγάζεται το ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού του δημοσίου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.