Στην εκδήλωση της ΜΟΔ ΑΕ ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ

Στην πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΜΟΔ στις 12/09/2022 στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ με θέμα: «Η ΜΟΔ ως εργαλείο υποστήριξης δικαιούχων του ΕΣΠΑ 2021-2027», συμμετείχε ως ομιλητής ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας. Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ  συμμετείχαν επίσης η κα Ευαγγελία Βασιλικού, Υπηρεσιακή Γραμματέας του ΥΠΑΝΕ, ο κ. Γεώργιος – Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, Πρόεδρος της ΜΟΔ ΑΕ, ο κ. Ιωάννης Αγαπητίδης, Αν. Γενικός Δ/ντης της ΜΟΔ ΑΕ, ο κ. Κω/νος Αρβανίτης, Δ/ντης Τεχνικής Υπηρεσίας της ΜΟΔ ΑΕ, καθώς και οι Δήμαρχοι Αστυπάλαιας, Λειψών και Ψαρών κ.κ. Ν. Κομηνέας, Φ. Μάγγος και Κ. Βρατσάνος, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία του φορέα με τη ΜΟΔ στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020. Ο κ. Μαρλαφέκας, τόνισε ότι ο ΕΦΕΠΑΕ ως βασικός βραχίονας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε δράσεις επιχειρηματικότητας, έχει επιτύχει μέχρι τον 8/2022 την απορρόφηση περίπου 2,5 δις στις Δράσεις του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) και των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΠΕΠ), που διαχειρίζεται. Ο κ. Μαρλαφέκας πρόσθεσε ότι αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην αγαστή συνεργασία ΥΠΑΝΕ – ΜΟΔ – ΕΦΕΠΑΕ, η οποία χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της πανδημίας, παρέχοντας σημαντική στήριξη σε συνδυασμό και με άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου, στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ  συνεχάρη προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου, καθώς και τα στελέχη της ΜΟΔ για το σύνθετο και εξαίρετο έργο τους, εκφράζοντας την επιθυμία για τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας με τον ΕΦΕΠΑΕ και στην επόμενη Προγραμματική Περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.