Τσακαλώτος: «Υποτίθεται πως αυτοί δεν είναι σαν τους Συριζαίους που δεν καταλαβαίνουν πώς να κάνουν επένδυση»

Την ανάγκη για αλλαγή κυβέρνησης που θα μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση παίρνει μόνο προσωρινά μέτρα ανακούφισης των πολιτών, χωρίς να επενδύει σε μέτρα πρόληψης και αποτροπής τέτοιων φαινομένων στο μέλλον.

«Αφήσατε τη χώρα χρεοκοπημένη, με άδεια ταμεία, με δεσμεύσεις για πλεόνασμα 4,5%. Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;» είπε ο κ. Τσακαλώτος, τονίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια διαφορετική κυβέρνηση.

«Αυτή η κυβέρνηση υποτίθεται είναι η κυβέρνηση των επενδύσεων. Δεν είναι σαν τους Συριζαίους που δεν καταλαβαίνουν πώς να κάνουν επένδυση… Έπρεπε να επενδύστε όταν συνέβη το πρώτο κύμα πανδημίας; Έπρεπε να επενδύσετε στα σχολεία για λιγότερους τόσες μαθητές στην τάξη; Για τα νοσοκομεία; Ο νόμος έχει μεγάλη ευελιξία αν θέλετε να κάνετε διαφημιστικές καμπάνιες πιο γρήγορα. Θα μπορούσατε να το είχατε σχεδιάσει από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο όταν όλος ο κόσμος έλεγε για πρώτο κύμα» σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του ΥΠ.ΟΙΚ με τα μέτρα υπέρ των πληγέντων από τον «Ιανό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.